Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyll gärna på


Skäms på er

Flyger utomlands på semester
Kör smutsig dieselbil
Äter rött kött
Håller ej +19? i lägenheten
Köper ej alltid hållbart
Har ingen elcyckel
Har ej miljöcertifierad el
Använder plastpåsar
Fräser fram i 30 knop
Bada utan flytväst
Cyckla utan hjälm och knäskydd
Köper vatten på flaska
Köper kläder från u land
Tycker inte att alla människor är lika värdefulla
Gillar inte för mycket invandring
Tycker inte samma som alla andra
Röstar på Sverigedemokraterna
Röstskolkar




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kungskobran VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-30 13:07



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Den kaste första stenen...
2018-09-30

    Sefarge VIP
I den breda
Samhälleliga
Gott o blandat
påsen finns det
även Tvestjärtar?

2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP