Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det öppnar sig en rymd



Det öppnar sig en rymd
stilla viker oron undan
skalas bort
öppen horisont
med blått dis

Det är enkelt
ändå svårt att nå
långsamt sjunker tanken
in i djupet
drunknar i det glömda

Vila i det oväntade
det finns inget mer
att önska
vi finns här
nu




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-01 10:50



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Själsfrid är ordet. Sista stycket säger allt. Mycket fin dikt att läsa!
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP