Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulländning

ur fulländning är vi inte
skrapsår och villovägar
präglat små steg som leder
till lycka

små, små egenheter och
en mängd små kors att bära
men kan ändå se lyckan i stormens öga

du är min fyr i horisonten
som leder mig hem
och skänker tröst i en värld
som ständigt fyller korridorerna med skrik

små ledstjärnor som tänds vid
varje lite steg som tas
och en vacker visa som spelas i bakgrunden

vi finns där för varandra
och plockar upp spillror av ledsamheter
som skapas av omgivningens ideal

ur fulländning är vi inte
vi är inte ens nära
men vi har varandra
och där är jag den lyckligaste




Prosa av Max Poisé
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-03 15:40



Bookmark and Share


  Rise Little One
"ur fulländning är vi inte
vi är inte ens nära
men vi har varandra
och där är jag den lyckligaste"
Underbart slut som många drömmer om ...

2018-10-03

  Cikoria Blå VIP
Den sista raden lyfter hela dikten högt!
2018-10-03

  Baystream
"men vi har varandra
och där är jag den lyckligaste"
Tänker leva i de två raderna ett tag och bara hålla med.

Applåd.
2018-10-03

  Viksten
Livsbejakande
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé