Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas

 

 

in

 

ny dag

nära

genom väggar

 

tränger

 

ett ljus från inom

ordlöst

 

dunkande

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-03 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP