Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


soldaten


tänk på hur långt du har kommit
inte på hur långt du har kvar
då ser du den ljusblåa kostym solen har

den sträcker sig över ditt huvud ända bort mot synranden
med en knappt skönjbar fjäder i rockslaget




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-03 13:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
detta skrev jag 2018 lyckligt ovetande klokuggla..en förgrymmad skurk Vanheder & Co
2020-07-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP