Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Promenad Haiku



Nere vid stranden
horisonten färgas röd
Ögonblickets fröjd




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2018-10-03 20:03



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Åh, TACKKK för en PERFEKT HAIKU, gestaltande ögonblick inifrån naturen, som det SKALL VARA!!! BRAAAAAAA, LÄRORIIIKT!!!
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP