Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktandet går utför.

Jag försökte fånga en känsla
och beskriva den i en dikt.

Det tog sin tid.

Jag glömde äta.

Jag glömde duscha.

Jag glömde allt.

Jag hittades sovande
sittande på en bänk
på kyrkogården.

Känslan lyckades jag fånga.

Dock inte i ord.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 722 gånger och applåderad av 26 personer
Utvald text
Publicerad 2018-10-05 09:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag hamnar där - då och då - när jag söker hitta de där innerligaste av tankar. Hittills har jag misslyckats för min förlorade kärlek påverkas inte av mina ord.
2020-04-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra! Stjärnor till dig!
2020-04-05

    Max Poisé
Denna är riktigt bra...och välkommen till de utvaldas klubb:-)
2020-04-05

  Lottie Ålhed VIP
Mycket tänkvärt Applåd!
2018-11-20

    Sefarge VIP
Kort ansats
Med krut i dojan
Riktigt göör bra!
;)

2018-10-15

  Solstrale VIP
Rolig, cynisk och sann vi kan gestalta mycket men inte allt... Härlig text!
2018-10-05

  Verner Forsman
En av dina bästa.

Diktandet går nog inte utför... Snarare går det uppåt.
2018-10-05

    Max Poisé
Tragikomisk!
Du fick mig att le!
Bravo!
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP