Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivprocessen



Prydnad

Pennan rör om
och lossar dyn i bottnen
på mitt hav.
Gasbubblor stiger till ytan,
innehållet blandas med luft,
och reagerar kemiskt
till väldoft.
Formeln skrivs in
i läroboken.





Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-05 16:32



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Den läroboken köper jag
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP