Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tänder mitt ljus


2017-07-04 12:17 av the wildcat (medlemsid: 79522)

du gör mig alltid glad
även om stjärnorna sover
med näsan i en molnkudde
förstår hur det känns
när broar bränns
står på en ö full av minnen
längtar tillbaka till tiden jag inte var
förstår hur det känns
ett ögonlöst djur i bottenlös sjö
så många lögnare
sanningen ett dammkorn
i grymhetens öga
gamar som festar på skriken
när jag går vid havet hör jag din röst
varje gång då vinden talar

Det enda som värmer
är att veta att du finns
och att du minns




Fri vers (Fri form) av morgonstjärna VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2018-10-05 19:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bry dig inte dumma ord, det är viktigare veta du mår bra
härligt veta och att hösten närmar sig regnväder och lägre temperatur
chigong och yoga startar månadsskiftet
..Det är viktigt aldrig glömma våra minnen de utgör grunden vi står på.
Jag kommer ihåg min barndom från tvåårsålder inte allt men glimtar. glada och dåliga men de behövs
2020-08-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP