Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glödande glädjefylld lycklig av att känna - att allt är en kärlekens symbios - död som levande - inget spelar roll - med vatten och kärlek - är Vi Allt


HÖSTGLÖD - Passion i oktobers eggande röda

#HÖSTKYSS
Kyss mig röd
Kyss mig glöd
Låt mitt vilda regn
Piska Ditt förnuft
att ta av Dig alla löv
åh man tag mig nu

Låt mig få känna Ditt ljus fylla mig
Låt mig få välkomna hoppet i Dig

Kom, kom älskade med en droppe ljus
Älskade, älskade Du får gärna vara burdus
Du är min Herre och min Tillit i ordet: Vinna
I Ord, lust och lek genom smärtan
är jag Din Quinna

Min dröm, min fägring i min hägring
Höst, höst, levande ljus och belägring

Älskade jag är död, väck mig,
väck mig, kyss mig röd.

© DominiQue NVC Costa
(tre minuter passion, tack Iréne & livet för inspiration)





Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 542 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-06 12:02



Bookmark and Share


  DominiQueen
Å tack Peter magiske man och broder i Ljus blir glad att Du tilltalas av mina passionsord.
LoveShine

2018-10-09

  Peter G VIP
Du får hösten att lysa så vackert med dina levande starka ord!
En sann höstpassion!

2018-10-09

  DominiQueen
Tack Lars, oj vilket hett betyg ...haha...
glad höst på Dig
2018-10-08

  Lars Hedlin
Passionerade glöd som värmer en hel värld med känsla :)
2018-10-08

  DominiQueen
Tack snälle Verner röd hälsning från ett sprakande Uddevalla :-)
2018-10-06

  Verner Forsman
Första strofen är verkligen höstig.

Gillar!

(fast vissa andra är nog också fina...)
2018-10-06

  DominiQueen
Tack käre ULJO önskar Dig en glödande vacker helg. Keep Shining bro
2018-10-06

  ULJO
Het kärlek i höstglödens glädje. Fint.
2018-10-06

  DominiQueen
Tack hedrande besök och ord från en sådan fin poet, få skriver så vackra kärleksdikter som Du. Blev jätteglad.
trevlig helg
2018-10-06

  Peter Kohlm VIP
Känner hettan direkt!
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen