Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impuls



Prydnad

Ordet
sköljer in i poeten
som springer ut naken
och ropar: Jag fann det!
men sitter sedan
och granskar.
det ordet,
vad ville det bli,
och ger då sitt frö
eld och luft och vatten och jord,
så det växer,
och kallar
sin planta för dikt.




Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-06 16:47



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra metafor om diktandets konst.
2018-10-07

  Fulbergarn
ja ha ha

Bra skaldat
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP