Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


morgonpsalm i Klockriket



paljettförsedda löv
sjunger en morgonpsalm
till skaparens ära
klangen från klockorna
hälsar alla själar välkomna
Himlen är öppen
vi står på en strimma ljus
lyssnar till musiken




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2018-10-07 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP