Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort text kan irritera, ge mersmak eller blodad tand. Så trots att det kittlar, och vem vill inte busa litet. Hur jobbigt är det inte att bli blåst på konfekten?


Dagens tröstande känsla 2018 10 08




Ibland kommer jag på mig själv
med att bli förvånad
över att något alls händer.

Sedan inser jag
vad det hela beror på.
Någon har tryckt på 'start'.

Ibland är denna någon
en annan än jag själv.
En högst förvånande sak i sig?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-08 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP