Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första kammaren

Från en dag
till
en annan
kommer styrkan
Du kommer
känna
när den
är på väg
Hjärtats
kammare
vidgas
för att
ta emot
självkänslan
Det var länge
sedan
det hände
Den har
tagit modet
till hjälp att
helt och hållet
ta plats
i
första kammaren




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-08 15:45



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Så ska det låta ! Upp och slåss !
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP