Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***Solstråle***

Jag har en Eva här
en Eva här
hon är mig så kär
inte för namnet hon bär
utan för att hon är
just den hon är!

Glad, trygg och så orädd
och ibland så himla
snyggt klädd!
En färgklick med blick
för det störtsköna
sidans bästa BÖNA
som får till bästa skick
i varje klick!

En person att hålla av
och mycket om, efter en så´n
har jag alltid sett mig om...

Men till sist jag henne ju fann
hon kan ju som ingen ann
lyfta mig från gråt till solsken
bara på en nanosekund minsann!










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-08 16:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Man ser i de ögon man möter,
ibland i de ord som sköter en om,
som kom, så plötsligt om,
drömmande inte främmande aldrig rämnande, bygger en trygger,
krets av nanopartiklar,
genom eter samma namn vi bär,
Eva det är, leva det betyder,
livgivare är trygga tillsammans
liksom eviga... Tack fina underbara människa!
2018-10-30

  Lars Hedlin
Härligt skriftat!
2018-10-09

  Feliaxel VIP
Alla behöver en egen solstråle
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt