Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


barfotavandring klokuggla <3


lyckan kommer smygande efter oss
breder ut sina vingar
över stranden
vi går i krabbornas spår
våra avtryck över de små
vattnet tvättar dom rena
medan det avlägsna bruset
från havet sköljer sina tankar
om och om igen över oss

morgondimman bäddar in oss i slöjor,
grått siden smeker vår hud
ser en vindfågel landa,
en silverstrimma
rör sig sakta över ditt ansikte
jag drunknar i dina ögons ljus

ömhetens och kärlekens portar


Kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2018-10-08 19:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
somt läser inte för må bra dessväre vet andra fingrar läser även
2023-03-28

  morgonstjärna VIP
<3
2021-11-10

  morgonstjärna VIP
som du kanske förstår kan jag leva mig in i det jag läser, en ros utsprungen ur ordens jord,
en gåva men även en förbannelse
det kan göra ont att läsa
2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP