Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din egen blick

En ström
av liv
Flyter genom
ålderns höst
mot
framtiden
av ljus
du ser
i
din dotters
blick
Din egen
blick
blir åter
klar
och åldrandet
skjuts upp
ännu en tid
Som står still
och njuter
av framtiden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-09 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP