Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 120


Stor sak i det


I gryningen ser
vi gässen landa i sjön
och det i frihet




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-09 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP