Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur tsunamin



Prydnad

Dikten la sin hand
på min axel.
Jag såg orden
ligga staplade
i prydliga travar
då kaos
vräkte in sin tsunamivåg.
Skräcken skakade bokstäverna.
Men jag skrev
med solen värmande,
och dikten
läser du nu.




Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Se meningen!

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-09 17:02



Bookmark and Share


  Minkki VIP
välORDnat kaos, fick mig att le
2018-10-18

    Mim
Dikten lockar till ett leende,trots att den är full av ett fullständigt kaos!
2018-10-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat i detta nu!
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP