Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Per Rydberg skrev sin text, vilken lästes samt kritiserades av mig.


Kritik på en text (1764) prosaiskt nog






Ungefär som djur inte förstår
hur möjligt fina de syns vara,
även människor ibland inte
inser sitt värde,
i andra människors ögon.
Eller som här,
vad de åstadkommer
i form av poetiska uttryck.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-10 10:22



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ibland vet jag inte vad jag skriver, men andra verkar göra det
2018-10-11

  Baystream
Fint :)
Det är en tanke värd att dela.
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP