Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenläge

Åter på ruta ett
Hur hamnade
Jag egentligen här?
Trots vackra ord
och strävansmål
om förändring
Besvikelsen är stor
Bansen satt ur spel
Det här var inget
Jag förväntat mig!
Är vi sådana vanedjur
vi människor?
Är vanans makt så
stor att den till sist
går ut som segrare
med flaggan i topp
hur vi än stretar
i motsatt riktning?
Blicken sveper över
den absoluta botten
och tänker.
"Det här är sista gången
jag låter mig dras ner.
Absolut sista gången".




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-10 11:38



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Stort innehåll som jag ser mig läsa flera rundor.
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP