Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven i den mörka skog

Jag känner
jorbävningen och paniken
när du gömde dig,
och jag var övergiven
i den mörka skog,
men var det inte
farligare än så?




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-12 13:57



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du beskriver övergivenhetens känsla mycket bra!
2018-10-12

  Annie b'larsson VIP
De första fem raderna är bäst. Men jag kanske ska läsa den igen. Återkomma...
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP