Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BRÄNNMOVÄGENS NYPONROSOR

brännmovägens nyponrosor

för min blick

var en del av barndomslandet

som jag fick

åkturen med lasse holmgrens

fiskebåt

smultronen vi plockade

och sedan åt

liksom alla utflykter

i skog och mark

båtarna vi tillverkat

av furans bark

allt det där och

mycket, mycket mer ändå

hör till det jag till dags dato

tänker på

 

LARZ GUSTAFSSON 12/10 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=0i6RT_T-kmk

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2018-10-12 14:36



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Bra rytm i dikten
som har okonstlat innehåll och är
lätt att förstå och ta till sig.
2018-10-13

    ej medlem längre
Barndomsminnen lyser som stjärnor genom livet. Barkbåtar på vattnet, dagar av frihet. Härlig sommaridyll med smultron och blommor!
2018-10-12

  Kungskobran VIP
Barkbåtar jag minns
dom hade segel av lönnlöv
seglade fint.
Höjden av lycka

Fint fångat av dig
2018-10-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
FIREWIND NEWS="BRÄNNMOVÄGEN NYPONROSOR" vackert på vingen av barndomen...
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP