Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natur


En vacker höstdag

Sprakande höstens färger är

Värmer hjärtat gör den

Upphöjd av guldaktigt solskimmer och friska vindar




Övriga genrer av vårplanet
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-13 10:06



Bookmark and Share


    carinamnm
Mmm...hösten. Vackra ord.
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

vårplanet