Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pandoras ask



Prydnad

Jag gick in i skuggorna
och fann Pandoras ask
med all min vrede,
och tömde asken ner
på havets botten
där strömmarnas orkan
blåser fritt.
Och havet la sig strax
till ro.




Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Se meningen!

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-13 13:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vad var det du dränkte i havet... Och läsarjaget hoppas att författar jaget inte sedan gick olycklig... Spännvidd och dramatik i orden!
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP