Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONDA tankar

Onda tankar
har vi alla
dag och natt,
men väljer vägar
ondskan
aldrig går.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-15 14:07



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jäkla snitsig
Poeten
Salvador logga
2018-10-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Så är det nog. Det finns inga helgon. Men man får välja sin väg med omsorg.
2018-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Förhoppningsvis, ja!
2018-10-15

  Fulbergarn
Precis, man väljer själv vilken väg man ska gå. Ibland tar man fel spår och då är det väl inte fel att backa och byta kurs så man kommer på rätt bana på sitt livs väg.
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP