Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min hunger stegrades, aldrig blir jag mätt


FLAMBERAD FANTASTI

 

Bakom galler
Instinktiv
Outalade motiv
Vi vill båda mätta vår hunger
… i denna restaurang …

Våra ögon möts
Men vi ingår inte i denna
Buffé
galler mellan våra bord
Dina ögon som vill se
Anar Dig bara
gäckas, ryser över
det som aldrig sker
vill bara ha mer
älskar
det som inte sker

lever
blod puls
Man som avec
men min huvudrätt
är flamberad fantasti
och frihet min dessert
män blott eufori

© DominiQue ♥

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-15 15:04



Bookmark and Share


  DominiQueen
TACK ALLA TRE VISE MÄN
Loveshine
2018-11-02

  DominiQueen
TACK ALLA TRE VISE MÄN
Loveshine
2018-11-02

  Peter G VIP
lustfyllt och livsbejakande där fantasin inte sätter gränser!

2018-10-18

  Lars Hedlin
Bubblande och brinnande i starka toner :)
2018-10-18

    ej medlem längre
Häftigt erotisk och pulserande, som ett rött, rött hjärta!! Men oförlöst..
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen