Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-12-12 06:58 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Midnatt



Månen bleknar vid midnatt
himlen blir en rökig dimma
ljusprickar kisar blygt ur röken
åkern spänner ut
sin bröstkorg våt och tung
djupa fåror gräver vallar mot ljuset
tystnaden vilar sina ryggar
mot kvarndammens prasslande gräs
i fjärran glimmar ljuset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-17 19:25



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Så vacker.
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP