Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite måste räcka för vissa.

Så litet

vi behöver

av kärlek

för att överleva


ett enda

vänligt ord


att ta fram

igen och igen

och igen


när allt blivit

ensamhet och kyla.



En del av oss

måste klara sig länge

på detta enda lilla

ord av godhet

vi en gång fick.





Vissa av oss ett helt liv.








Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-17 22:50



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
sanna ord, så är det!
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP