Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Metoden för att skapa kan ta sig väldigt olika uttryck, oavsett vad du skapar och i vilket slags material. Du kan säga exempelvis att du kan inte måla eller spela piano, för att det tar tid från din vurm att skriva eller älska...


Spridda anteckningar (4)




Skillnaden mellan dem båda,
är att han inte är hon och att hon inte är han.
På ett liknande sätt som att du
inte är jag och att jag då inte heller är du.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 360 gånger
Publicerad 2018-10-20 18:18



Bookmark and Share


  Nanna X
A är inte B, för det mesta. Fast ibland kan ju logisk identitet förekomma.

2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP