Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga ta höjd

Våga pröva
de vackra
vita
vingarna
som är dina
Låt dem
lyfta dig
Ta höjd
och lämna
rädslan kvar
Ovanifrån
ser du dina
orosmoln
lösas upp
mer och mer
för att sedan
helt försvinna




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-18 07:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text att bära med sig när livet känns besvärligt!
2018-10-18

  Viksten
Klokt och berörande
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP