Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt facebookinlägg


Ge och ha


"Kärlek vill man ha
kärlek vill man ge
Och kaffe."




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-18 10:00



Bookmark and Share


  Viksten
Kaffe utan grädde är
som kärlek utan kyssar
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP