Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Någon förklaring till meningar nedan, känslor inblandade och i det fall vilka, troligen finnas inga. Platsen, Slussplan (Södermalmstorg) vintertid före 'den stora ombyggnaden'. Numera går det ju inte längre att åka runt i tvenne plan.


Tankar 17




Alltför feg att
ta sitt liv
Torkel vara kan.

Blott vore det
möjligt villigt förutom,
gärna och med

viss nyfikenhetens glädje,
kunna ta annans.
Även nyfikenhet trolig

drivkraft som, hur
sluta hans eget
liv komma skall.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-28 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP