Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sångerna om livet

Sångerna om livet
i dur och moll
kastar sin stämma över
dig och mig
Vill du sjunga med?
så okej för mig
Helst bör man veta:
"Hur psalmerna går"
och vilken stämma
man ska sjunga om
den är alt,
eller tenor
Sopranens går så högt
och verkar alldeles för
svår
Funkar inte det heller
måste man
lära sig mera
Om noter och sådant
som hör till partituret
och inte bara vråla
som det vilda djuret




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-21 12:20



Bookmark and Share


  aol
Tänkvärt om allas roll i livet, gillas mycket,
2018-10-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tänkvärt om livets musik!
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP