Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflexionen

Osäkra det osynliga kontraktet, det sociala
Mellan raderna - skådespelet
Missundsamhetens svindel
Ett människoätande förlopp
Spotlights vanställer medtävlande
Ställ frågorna, osynliga lagar löses upp
Likgiltighetens strömmar bedövar såren




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-21 17:27



Bookmark and Share


  Viksten
Utsökt skrivet
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP