Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017


ditt hjärta


dina ord mina vackraste
de från hjärtat skrevs
älskade ögon med eld berört
varje strof med kärlek
vinden viskar ditt namn lägger orden nära
de långsamma andetagen
silverklockor i min innervärld
andas orden
dina andetag varje dag
svarta fåglar flyr
de vita landar
dina skyddsänglar i natten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-23 16:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack hjärtekram
2024-01-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP