Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rådjuret


att leva i glädje
smekt av solvindens fägring
då går vi som rådjuret
klädda i sol,
av ljusets dagg
speglar oss i dagen
glädje lyser i våra ögon som smaragd

utan glädje och sol
är vårt hem en ödemark
se blommans kalk
hur den öppnar sitt hjärta
för jorden och himlasuset

vi går där som i en hägring
brinnande av sol utmed livets stränder

vid glädjens källa ser vi en ros i himlen öppnas
känner tacksamhet för vingesuset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-23 16:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ta vara på och njut av allt vackert som finns...det är min melodi...
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP