Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM skapa

Fröken
jag skriver dig
allt & inget,
nyktert & berusat
det som
är & inte
är.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-24 04:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP