Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På distans

Riktad
värmestråle
bränner hål
att se igenom
Öppnar ögats
lins

Rubbar kanske
dina cirklar

Bättre då
med havets bris
Svalkande och på
distans

Mer lik
en ständigt
pågående
romans




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-24 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP