Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om kategorin 'Fundurungur' funnits hade texten inte alls passat in där, eftersom genren i så fall skulle ha krävt att samtliga vokaler bytts ut till 'u', vilket en väninna en gång i tiden föreslog att en dag i månaden skulle uttryckas...


Fullkomlig text (III)




I intervjuer säger
den intervjuade ofta
att den som

ung känt sig
utanför, även om
den stundom haft

en just central
roll. Samtidigt säger
'vardagspsykologin' enligt Greta,

att var och
en känner sig
vid olika tillfällen

som i tur
och ordning. Utanför,
i centrum, som

ett offer, någon
som hackar på
annan och glad,

ledsen, sorgesam, lycklig,
deppad och rik,
inget särskilt, fattig,..

Och så vidare.
Kort sagt vanlig,
alltså. Extra vanlig.

Ordinär, extra ordinär.
Trots att andra
skolor äger uppfattningen

som så skär
sig mot just
denna version av

mera verklig(het)en som
sådan. Detta därför
skulle vara 'fel'.


(Onödiga tillägg har tillförts texten för att passa formatet.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-24 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP