Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar efter någon

Letar efter
det som är dig
och kanske
ännu finns
kvar
här inom mig

Fastän du styr
och ställer
rent förskräckligt

Ser jag ändå
tillräckligt

Av det lilla av dig

Som ännu finns
kvar här inom
mig




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-25 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP