Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt helvete

Vi såg ju oss själva gå under.
Vi förstog,
Men gjorde inget.
Vi försvann bort,
Bort från verkligheten.

Lika fort som när solen går ner
Lika fort,
Försvann vi mot något så hemskt.

Vi förstog men sket i.
Nu sitter vi här,
I tystnad.
Tänk dig,
Frivilligt klev vi över tröskeln,
In till döden.
Vi försvann bort,
Åt helvete.




Övriga genrer av Tom Melker
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-25 14:42



Bookmark and Share


  HelenaW
Tankeväckare.
2018-11-08

  Livet1
Ja det är för djävligt.
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Tom Melker
Tom Melker