Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan kastar loss

Kylan kastar
loss!

Ruskar om
med stormens
styrka
bland träd och
människor

Det är nu
det händer!

En årstid
vänder ryggen
åt en annan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-27 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP