Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖDELSE

Du ser på mig,
tillbaka.
Jag känner,
jag hör
mina läppar
mot ditt bröst.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-28 00:18



Bookmark and Share


  danne //
en fin söndags vers
tack Salvador
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP