Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Jag är trygg
nu,
du och du och du
säger att jag
finns.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-28 10:34



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Ja det är trygghet!
2018-10-31

  Minkki VIP
Bravo! Det är ju det vi behöver, att bli sedda. I ord eller tal. Terapeutiskt att bära texten på en lapp i fickan och ta fram den när det känns ensamt
2018-10-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra!
2018-10-29

    Mim
Existensiellt fin! Existensiellt innehåll!
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP