Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv i ett presens

liv i ett presens
med både nu och då
så mycket minnen
som tränger sig på

nätternas drömmar
dagar med grubbleri
ständigt mitt sällskap
vill inte bli fri










Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-10 10:15



Bookmark and Share


    April Stark
Wow!! Det här är skitbra, relaterar verkligen till känslan. Snyggt rimmat också!
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP