Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


4:37

 

 

visar tiden

nattflykt

 

stilla andning, nyfödd

avlägsen

 

morgonsol

över orden

 

som en längtan,

ett ögonblick

och avstånden kortas 

 

i stilla minnen 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-30 05:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så skört och finstämt
sällsamt vacker bild till<3

2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP