Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvägar

Svårmodet
tar omvägen
runt
gemenskapens
ljusgård
Finner ingen
plats
för sitt ego
där
Söker sig
istället till
husets
allra mörkaste
vrå
för att
fortsätta putsa
på sitt
genomskinliga
skal av
självömkan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-31 08:57



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Mycket väl skrivet om en känsla som går att känna igen sig i.
2018-11-01

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat om svårmod och självömkan!
Känns inte helt obekant.
2018-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP