Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasifoster

Följer mina
foster
ännu en bit
på vägen
Ser hur
de irrar kring
mellan träden
och väsnas
i vanlig ordning
men just idag
tar jag en annan
väg tillbaka
mot
de andra
Just idag lockar
det mig mer
att omfattas
av den så kallade
verkligheten




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2018-10-31 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP