Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att göra bort sig


Värsta språkliga misstaget

I Paris blev jag bjuden på lunch hos ett par, som verkligen hade ansträngt sig. Bästa porslinet,vällagad mat osv.
Det serverades mousserande vin till maten.
Efter det första glaset försökte jag säga,att jag kände mig fnissig.Missade på en bokstav. Ordet jag sa betydde fisnödig.
Märkte, att frun i huset blev skär om kinderna. Jag förstod inte varför alla runt bordet skrattade Jag fick det förklarat för mig när alla skrattat färdigt.




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-31 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP